Декларация на областният лидер на ГЕРБ в Бургаска област Иван

...
 
Декларация на областният лидер на ГЕРБ в Бургаска област Иван
Коментари Харесай

Областният лидер ГЕРБ Иван Алексиев: ГЕРБ е отбор и в Несебър ще продължим да работим като отбор


 

Декларация на регионалният водач на ГЕРБ в Бургаска област Иван Алексиев за проблема в Несебър:

" Двама от общинските съветници на Политическа партия ГЕРБ в Несебър – Александър Стоянов и Михаил Минчев, взеха решение да изоставен през днешния ден групата на партията, само че да останат в редиците на локалната власт като самостоятелни представители на своите съграждани.

И двамата бяха издигнати до претенденти за общински съветници на локалните избори през 2019 година от конструкция на Политическа партия ГЕРБ – Несебър, с обещанието пред гласоподавателите си за преданост и поредни политики, отговарящи на идеологията на партията, която ги издигна.

Уважаваме правото на всеки да направи своя избор и да пази правата и концепциите си, макар че желанието им след три години да станат самостоятелни, морално да не ги прави такива.

Заемайки местата на други двама претенденти от листата на ГЕРБ, представителството на партията в Общински съвет – Несебър се свежда само в лицето на общинския консултант Христо Яръмов.

Уважаеми симпатизанти и гласоподаватели, поданици на община Несебър, като регионален координатор на ГЕРБ и от името на общинската конструкция  в Несебър Ви убеждавам, че въпреки и единствено един човек, зад него стои цялостен тим от можещи и знаещи експерти, с разнообразни сфери на подготвеност. Всички ние дружно ще продължим да работим с ясната цел Несебър да се развива към по-добро, подкрепяйки всяка добра и рационална политика в тази посока.

ГЕРБ е тим и ще продължим да работим като тим! "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР